Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde mavi göz gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde göz görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde iki göz görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü mavi görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada mavi gökyüzü görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzü mavi görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzü mavisi görmek asla harama bulaşmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments