Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde iki göz görmek

Rüyada gökyüzünde iki göz görmek

Rüyada gökyüzünde iki göz görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, güzel günlerin geleceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde iki göz gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Rüyada gökyüzünde iki göz görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde göz görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gökyüzü görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden bişey düştüğünü görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, kazancının hiç azalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde yaşadığını görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek sadaka ya da zekat vereceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments