Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde göz görmek

Rüyada gökyüzünde göz görmek

Rüyada gökyüzünde göz görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, hayırlı kapılar açılacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde göz gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Rüyada gökyüzünde iki göz görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde göz görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde kızıllık görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde yildizlari görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde saat görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments