Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü mavi görmek

Rüyada gökyüzünü mavi görmek

Rüyada gökyüzünü mavi görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünü mavi gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü mavi görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gökyüzü görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kendisini ona adayacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün mavi olduğunu görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzü mavisi görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorunların tarihe karışacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzü mavi görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments