Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gökyüzü görmek

Rüyada mavi gökyüzü görmek

Rüyada mavi gökyüzü görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gökyüzü gördüyseniz:

  • Genel anlamda çok çalışmanız gereken bir aya giriş yapıyorsunuz.

Rüyada gökyüzü mavi görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzü mavisi görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünü mavi görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, herhangi zarara uğramayacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünün mavi olduğunu görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gökyüzü görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde iki göz görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments