Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzü mavisi görmek

Rüyada gökyüzü mavisi görmek

Rüyada gökyüzü mavisi görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzü mavisi gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Rüyada gökyüzünü mavi görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünün mavi olduğunu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü mavisi görmek onları koruyup kollayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalettir.

Rüyada mavi gökyüzü görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü mavi görmek kişinin muradına ereceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde mavi ışık görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada güneşli gökyüzü görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, bunun şans olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments