Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde koyun görmek

Rüyada gökyüzünde koyun görmek

Rüyada gökyüzünde koyun görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, Allah’a dua edeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, koltuğunun yükseleceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde koyun gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Rüyada gökyüzünde koyun görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde durmak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, işinde ustalaşacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yılan görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde iki tane güneş görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzüne sıçramak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü hortumu görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments