Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzü hortumu görmek

Rüyada gökyüzü hortumu görmek

Rüyada gökyüzü hortumu görmek helal rızka sahip olunacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzü hortumu gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Rüyada gökyüzünde hortum görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü hortumu görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla ateş söndürmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah su hortumu görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük hortum görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işarettir.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada naylon hortum görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işarettir.

Rüyada kara hortum görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments