Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne sıçramak

Rüyada gökyüzüne sıçramak

Rüyada gökyüzüne sıçramak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kısmetlerin azalacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne sıçramak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gökyüzüne sıçramak yapılan işte ustalaşılacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne çamur sıçramak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yere sıçramak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kızı olanların da gelin edeceğine işarettir.

Rüyada yükseklere sıçramak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada havaya sıçramak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine çiş sıçradığını görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına inanılır.

Rüyada idrar sıçramak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, borçları varsa ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine su sıçramak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments