Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kara delik görmek

Rüyada denizde kara delik görmek

Rüyada denizde kara delik görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada denizde kara delik gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada denizde kara delik görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işaret eder.

Rüyada kara delik görmek hayırlı bir terfi alınacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, imkanlarının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada kara denizde yüzmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, hasret giderileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denizde kara yılan görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, çok yoğun çalışacağına, aile içinde de bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada karanlikta deniz görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet eder.

Rüyada kara bir deniz görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments