Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara delik görmek

Rüyada kara delik görmek

Rüyada kara delik görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara delik gördüyseniz:

  • Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada gökyüzünde kara delik görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, zafer elde edileceğine işarettir.

Rüyada denizde kara delik görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara delik görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı delik görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada delik kalp görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada burnunu delik görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına alamet eder.

Rüyada deliğe girmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişinin delik olduğunu görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments