Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde işaretler görmek

Rüyada gökyüzünde işaretler görmek

Rüyada gökyüzünde işaretler görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, büyük emekler vereceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde işaretler gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada gökyüzünde işaretler görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada el işareti görmek kar sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rabia işareti görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek sıkıntının günden güne artacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine tabir olunur.

Rüyada sus işareti yapmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bol muhabbette olacağına, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret diliyle konuşmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada define işareti görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, onları tebrik edeceğine işaret eder.

Rüyada kalp işareti görmek zengin olunacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yolculuğa tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments