Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek

Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek

Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, gelişim içine girileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde birçok ay gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Rüyada gökyüzünde birçok ay görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada birçok ay görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde birçok uçak görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde çift ay görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde çok ay görmek doğru karar veremeyeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments