Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek ona kol kanat gereceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin öldüğünü görmek onların başarıları ile gururlanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Rüyada güvercin öldüğünü görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinlerin öldüğünü görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin öldürmek eşit davranılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercini öldürmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin öldürdüğünü görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments