Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin görmek

Rüyada beyaz güvercin görmek

Rüyada beyaz güvercin görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Paranızı nasıl daha yararlı işler için harcayabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments