Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde güvercin görmek

Rüyada gökyüzünde güvercin görmek

Rüyada gökyüzünde güvercin görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, işsiz ise işe gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, gelirinin garanti olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde güvercin gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde güvercin görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada güvercin bulmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve muhabbet kuşu görmek sorunları ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada gece güvercin görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yumurtlamasını görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada güvercin pislediğini görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments