Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde atlar görmek

Rüyada gökyüzünde atlar görmek

Rüyada gökyüzünde atlar görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde atlar gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Rüyada gökyüzünde atlar görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde at görmek üzüntülerin gideceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan at görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz at görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, imkanlarının artacağına, helal lokmalar yiyeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde merdiven görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde arapça yazı görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına inanılır.

Rüyada aydınlık gökyüzü görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments