Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde balonlar görmek

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde balonlar gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek Allah’ın yolundan gideceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balon görmek çok sayıda borca gireceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balon tutmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, razı geleceğine işaret eder.

Rüyada şişme balon görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments