Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde balon görmek

Rüyada gökyüzünde balon görmek

Rüyada gökyüzünde balon görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde balon gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde balon görmek mutsuz ve hasta olacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çok uğraş vereceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına işaret eder.

Rüyada büyük balon görmek geçiminin yerinde olacağına, yüzünün hep güleceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada balonu patlatmak yeni işler alacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments