Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonla gökyüzüne uçmak

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, yönetici makamına geleceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalettir.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada balonla gökyüzüne uçmak sevdiği insanların olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak uzaktan haberler işiteceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balonlar görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak onların mutluluğu için kendisini adayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balon görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada havada balonla uçmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada balon üstünde uçmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments