Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada naylon hortum görmek

Rüyada naylon hortum görmek

Rüyada naylon hortum görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, huzurlu bir insan olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalettir.

Rüyada naylon hortum gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı ihtimalinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada naylon hortum görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada naylon ayakkabı görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada naylon eşya görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, asık yüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada naylon örtü görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeffaf naylon görmek güzel bir evliliğe, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada naylon eldiven görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada naylon poşet görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada naylon terlik giymek kişinin geçiminin zorlaşacağına, başarısız olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments