Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kazancının da artacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten pirinç yağdığını gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek yol kat edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada pirinç yağdığını görmek çok büyük çalışmalara girileceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, isteklerini yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek kendisini geliştireceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalettir.

Rüyada gökten buz yağdığını görmek heveslerinin de azalacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet eder.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten para yağdığını görmek manevi rahatlamaya erileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet eder.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek büyük atılımlar yapılacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments