Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten buğday yağdığını görmek

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, işlerin yolundan çıkacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten buğday yağdığını gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalettir.

Rüyada buğday yağdığını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, bir sınavdan geçileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına inanılır.

Rüyada gökten kar yağdığını görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet eder.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments