Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek

Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek

Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerine yıldız yağdığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada üzerine yıldız yağdığını görmek ruhani önderlik yapacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, endişelerini silip atacağına, her nimetin lezzetine varacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek uzun ve hayırlı bir ömre, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, geri planda kalacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu yağmur yağdığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek böylece kendine güveneceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yağda pişmiş yumurta yediğini görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine kar yağdığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments