Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten balık yağdığını görmek

Rüyada gökten balık yağdığını görmek

Rüyada gökten balık yağdığını görmek her geçen gün başarılarının artacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, huzur ve şifa bulacağına delalettir.

Rüyada gökten balık yağdığını gördüyseniz:

  • Mevcut veya olası fırsatlardan maksimum derecede yararlanmanın yollarını bulmanız gerekiyor.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten çekirge yağdığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek ettikleri duanın kabul olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments