Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten bal yağdığını görmek

Rüyada gökten bal yağdığını görmek

Rüyada gökten bal yağdığını görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına inanılır.

Rüyada gökten bal yağdığını gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına inanılır.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, başa iş açacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına inanılır.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, huzurlu günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına yorulur.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, işlerin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments