Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten birinin indiğini görmek

Rüyada gökten birinin indiğini görmek

Rüyada gökten birinin indiğini görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, geçmişini arkada bırakacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Rüyada gökten birinin indiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada gökten indiğini görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret eder.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek hataların telafi edileceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, kötü duygularını yeneceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Rüyada gökten at indiğini görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Rüyada gökten koç indiğini görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çok büyük borçlar alacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada gökten melek indiğini görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, dünya malına kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada gökten nur indiğini görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments