Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday yağdığını görmek

Rüyada buğday yağdığını görmek

Rüyada buğday yağdığını görmek kötü gidişe dur denileceğine, kötü günler yaşayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada buğday yağdığını gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, sağlığının da bozulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday yağdığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kabeye kar yağdığını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, ne yapacağını şaşıracağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten para yağdığını görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evine kar yağmak hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğününde yağmur yağdığını görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments