Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten toprak yağdığını görmek

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kişinin esenlik bulacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gökten toprak yağdığını gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Rüyada gökten toprak yağdığını görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, planların sarkacağına işaret eder.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments