Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten kaya yağdığını görmek

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten kaya yağdığını gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Rüyada gökten kaya yağdığını görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, epey bir zarara uğrayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada gökten çamur yağdığını görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işarettir.

Rüyada gökten altın yağdığını görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sırların ortaya çıkmasına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments