Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte nur görmek

Rüyada gökte nur görmek

Rüyada gökte nur görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, alım gücünü yitireceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökte nur gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada gökte nur görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten nur indiğini görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, kazancının günden güne çok artacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde nur görmek hafifleyeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nuri alçoyu görmek işinin en iyisi olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına inanılır.

Rüyada nurlu el görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nur gibi ışık görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalet eder.

Rüyada said nursiunin mezarını görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments