Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde nur görmek

Rüyada elinde nur görmek

Rüyada elinde nur görmek neşesinin de yerine geleceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, aile hayatının bozulacağına, üzücü haberler alacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada elinde nur gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada nurlu el görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, zamanının boşa gideceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret eder.

Rüyada elinde nur görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nurdan ışık görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü erkek görmek sevinç ve sürura, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işsiz ise işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Rüyada gökte nur görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken nur görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Rüyada nur suresi görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments