Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nurlu el görmek

Rüyada nurlu el görmek

Rüyada nurlu el görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, daha güzelleşeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada nurlu el gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Rüyada nurlu el görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde nur görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışık nur görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada nur ismini duymak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü adam görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada nurlu insan görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına yorulur.

Rüyada said nursiunin mezarını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments