Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur gibi ışık görmek

Rüyada nur gibi ışık görmek

Rüyada nur gibi ışık görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işinde başarılı olacağına, anne baba duası alacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işarettir.

Rüyada nur gibi ışık gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Rüyada nur gibi ışık görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, önemli kişi haline geleceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur topu gibi bebek görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada nurlu ışık görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışık nur görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada nurlu bir ışık görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur ışık görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada nur ışığı görmek variyetinin her geçen gün artacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments