Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte ay görmek

Rüyada gökte ay görmek

Rüyada gökte ay görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Rüyada gökte ay gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada gökte ay yıldız görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, iyi şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökte ay görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökte iki tane ay görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işaret eder.

Rüyada aygaz tüpü görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Rüyada ayfon telefon görmek çok güzel günler görüleceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman ay görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ayçekirdeği görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay tutulması izlemek mal mülk sahibi olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments