Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay tutulması izlemek

Rüyada ay tutulması izlemek

Rüyada ay tutulması izlemek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, seyahatlere katılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ay tutulması izlemek gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ay tutulmasını izlemek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalettir.

Rüyada ay tutulması izlemek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, kendine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Rüyada ay güneş tutulması görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ay tutulmasını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay tutulması görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek yeni bir işe gireceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments