Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Size farklı olanaklar sunabilecek yeni şeylere odaklanın.

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işaret eder.

Rüyada gökdelene çıkmak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gökdelenin yıkıldığını görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökdelen inşaatı görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, onun her zaman başında olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, Allah katında yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökdelende oturduğunu görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökdelene tırmanmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments