Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökdelene tırmanmak

Rüyada gökdelene tırmanmak

Rüyada gökdelene tırmanmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına inanılır.

Rüyada gökdelene tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin, işlerinizin veya planlarınızın istediğiniz şekilde yol almasını istiyorsanız, öncelikle yola çıkmalısınız.

Rüyada gökdelene tırmanmak yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işarettir.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada gökdelenden inmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökdelen görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek çok sayıda borca gireceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökdelen inşa etmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kendini gökdelende görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, galibiyetlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökdelenden bakmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments