Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, sevindirici haberler alınacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökdelenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, üzüntülü günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük gökdelen görmek rahat bir nefes alacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökdelen inşa etmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına alamet eder.

Rüyada gökdelen inşaatı görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökdelenin üstünde olmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada gökdelenin yıkıldığını görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökdelenden inmek gelir kaynaklarının yok olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, acılarını dindireceğine yorulur.

Rüyada gökdelenden atlamak büyük özgüven kazanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments