Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökdelen inşaatı görmek

Rüyada gökdelen inşaatı görmek

Rüyada gökdelen inşaatı görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada gökdelen inşaatı gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Rüyada gökdelen inşaatı görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökdelenden atlamak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, para sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gökdelenin yıkıldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada gökdelen görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işarettir.

Rüyada gökdelenden inmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada gökdelene çıkmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini gökdelende görmek sorunların çözüm bulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments