Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökdelene çıkmak

Rüyada gökdelene çıkmak

Rüyada gökdelene çıkmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada gökdelene çıkmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Rüyada gökdelene çıkmak işlerinin açılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökdelenin üstünde olmak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, işlerini hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada gökdelen inşa etmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulur.

Rüyada gökdelen inşaatı görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada gökdelenden atlamak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments