Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökdelenin üstünde olmak

Rüyada gökdelenin üstünde olmak

Rüyada gökdelenin üstünde olmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hasret çekileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada gökdelenin üstünde olmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada gökdelenin üstünde olmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada gökdelende oturduğunu görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kafasını toparlayacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada gökdelende olduğunu görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökdelene çıkmak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada gökdelen binalar görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına delalet eder.

Rüyada kendini gökdelende görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet eder.

Rüyada büyük gökdelen görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, hayırlı kapılar açılacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments