Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökdelen görmek

Rüyada gökdelen görmek

Rüyada gökdelen görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, mutluluk ve saadete, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökdelen gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Rüyada gökdelenin üstünde olmak bunun şans olacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökdelenin tepesine çıkmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökdelene çıkmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet eder.

Rüyada gökdelen binalar görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına alamet eder.

Rüyada büyük gökdelen görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına delalet eder.

Rüyada gökdelen görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökdelenden düştüğünü görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada gökdelenden atlamak gıybet edeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments