Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük gökdelen görmek

Rüyada büyük gökdelen görmek

Rüyada büyük gökdelen görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, geri planda kalacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hayırlı terfiler alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük gökdelen gördüyseniz:

  • Sizi farklı kültürler, olaylar veya inanç sistemleriyle tanıştıracak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada büyük gökdelen görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada gökdelen binalar görmek iç huzurunun yerinde olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada gökdelene tırmanmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökdelenin üstünde olmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada gökdelenden atlamak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada gökdelen inşa etmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak mutlu ve huzurlu biri olacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işaret eder.

Rüyada gökdelende olduğunu görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments