Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil mavi elbise giymek

Rüyada yeşil mavi elbise giymek

Rüyada yeşil mavi elbise giymek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yaşamın kolaylaşacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mavi elbise giymek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada mavi mini elbise giymek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni mavi elbise giymek ruhsal olarak etkileneceğine, kendi işine sahip olacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada gök mavisi elbise giymek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada saks mavisi elbise giymek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayırlı haberler getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada buz mavisi elbise giymek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments