Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gök karpuz görmek

Rüyada gök karpuz görmek

Rüyada gök karpuz görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, bol kazanç getireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine inanılır.

Rüyada gök karpuz gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada gök karpuz yemek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gök karpuz görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada içi boş karpuz görmek derdin sona ereceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kabuklu karpuz görmek yüzünün hep güleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada kamyon dolusu karpuz görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı karpuz görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada pazarda karpuz görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Rüyada birini karpuz yerken görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments