Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün sıkıldığını görmek

Rüyada göğsünün sıkıldığını görmek

Rüyada göğsünün sıkıldığını görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yürek yakan biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada göğsünün sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada göğsünün sıkıldığını görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada tabanca sıkıldığını görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazı sıkılmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıkılmak bunalmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalettir.

Rüyada canı sıkılmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments