Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazın sıkıldığını görmek

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, iş güç sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada boğazın sıkıldığını gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Rüyada boğazınızın sıkıldığını görmek zenginliğe sahip olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, çok iyi şeylere, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazı sıkılmak fesat kimselerin çıkacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boğazın sıkıldığını görmek ticarette öne geçeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada boğazının sıkıldığını görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazının sıkıldığını görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine kurşun sıkıldığını görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah sıkıldığını duymak aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bir anda atılıma geçeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments