Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün kanamasını görmek

Rüyada göğsünün kanamasını görmek

Rüyada göğsünün kanamasını görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, her zaman çok üzgün olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kazancının günden güne azalacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada göğsünün kanamasını gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada göğsünün kanamasını görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanaması görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada burnunu kanarken görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine işaret eder.

Rüyada kana kana ayran içmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göbek kanaması görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına inanılır.

Rüyada kana kana kola içmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyin kanaması geçirdiğini görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kanaması görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments