Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kana kana kola içmek

Rüyada kana kana kola içmek

Rüyada kana kana kola içmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine yorulur.

Rüyada kana kana kola içmek gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Rüyada kana kana kola içmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, zorlukların kolayca aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kola içmek zafer elde edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada buzlu kola içmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, maddi anlamda rahatlamaya yorulur.

Rüyada sarı kola içmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kola içmek iş hayatında terfi alınacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Rüyada kana kana su içmek doymamak canın sıkılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işarettir.

Rüyada kana kana bira içmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments